Kā mājās pagatavot gardu plombīra saldējumu 10 minūtēs. Pagaršosi un gribēsies visu laiku tādu

Latvijā vasara rit pilnā sparā un karstums ir visai patīkams. Ņemot vērā, ka šādā laikā gribās ne tikai atvēsināties ar ūdeni, bet arī apēst kaut ko garšīgu un vēsu. Protams, talkā nāk gards saldējums!

Vajadzīgas tikai trīs sastāvdaļas. Saldo krējumu izvēlos treknu. Pēc garšas sanāk tāds, kā bērnībā. Vienkārši gardumiņš!

Vienreiz pamēģināsi pagatavot saldējumu mājās, vairāk negribēsi to pirkt veikalā. Garšīgi un  lēti!

Šodien pastāstīsim, kā pagatavot mājas plombīru 10 minūtēs. Iztiksim bez palmu eļļas, vai ne?

Sastāvdaļas:

500 ml saldā krējuma

100 g pūdercukura

0,2 tējkarotes vaniļas cukura

Pagatavošana:

1. Ņem vistreknāko saldo krējumu. Vismaz 33%, var būt arī treknāks. 5 un 10% nederēs. Liec krējumu ledusskapī.

2. Ērtā traukā sakul krējumu kopā ar cukuru un vaniļas cukuru. Raugies, lai izveidotos bagātīgas putas.

3. Salej plombīru pa formiņām, ja tādas ir, un liec saldētavā uz nakti.

4. Tas arī viss, visgaršīgākais plombīrs no saldā krējuma gatavs. Labu apetīti!

Sākotnēji, kad pirmo reizi uztaisīju, biju patīkami pārsteigta. Tagad principā veikala saldējumu vispār vairs nepērku. Lai labi garšo!