2000-šo gadu zvaigznes toreiz un tagad: kā šodien izskatās mūsu jaunības elki (Foto)

Brīnišķīgie divtūkstošie priecēja mūs ar daudziem spožiem izpildītājiem. Mēs klausījāmies viņu dziesmas, katru dienu redzējām viņus ekrānos, kopējām viņu stilu un sapņojām kādreiz viņus redzēt „dzīvajā”.

Bet pēc tam viņi aizvien retāk sāka parādīties redzes lokā. Un mēs, aizmirstot par savu uzticību, pārslēdzāmies uz citiem, jauniem, svaigiem. Interesanti būtu uzzināt, kā tagad izskatās mūsu elki, iespējams, ka velti esam viņus apdalījuši ar savu uzmanību visus šos gadus.

Bils Kaulitcs

Vācu grupas Tokio Hotel vokālists, daudzu meiteņu elks. Vājš zēns ar meikapu, manikīru un krāsotiem matiem. Pielūdzējas viņu tagad nepazītu, ja ieraudzītu. Bils ir pieaudzis, kļuvis vīrišķīgāks un sācis valkāt atšķirības zīmi – rotaslietu degunā.

„Ranetes”

Meitenes – ranetes no pusaudzēm, kuras meklēja sevi emo kultūrā, pārtapušas par pieaugušām sievietēm, un pat lēdijām, kuras atradušas savu stilu.

Kristina Agilera

No meitenes, ģērbtas pieticīgā topā, ar daudzkrāsainiem matiem, rozā lūpu krāsu un zilām acu ēnām viņa pārtapusi par normāli ģērbušos efektīgu dāmu.

Rianna

Dziedātāja ar gadiem nav zaudējusi ne savu popularitāti, ne skaistumu. No jaukas meitenes viņa pārtapusi par dīvu, kādas ir viena no tūkstoša.

Kanje Vests

Toreiz viņš izskatījās pēc puiša no mūsu pagalma, kurš dziedāja par problēmām mācībās un īslaicīgām attiecībām ar meitenēm. Tad viņš apprecējās ar Kimu Kardašjanu, kļuva par triju bērnu tēvu un kļuva nopietns. Tagad viņam nav jāpasvītro savs statuss ar masīvām zelta ķēdēm.

MakSim

2000–os viņa dziedāja ļoti romantiskas dziesmas, kuras klausoties sapņoja un raudāja visas jūtīgas būtnes. No viņas gaidīja jaunus albūmus un jaunu seriālu jaunas sērijas. Bet MakSim apprecējās, viņai piedzima divas meitas un viņa atstāja skatuvi. Ārēji gan viņa palika tikpat daiļa, kā toreiz: rudmataina feja ar zaļām acīm.

Natālija Oreiro

Kurš gan neatceras naivo un draisko Milagrosu no seriāla „Mežonīgais eņģelis”. Natālijai Oreiro tagad ir jau 41, bet, skatoties uz viņu, nemaz nepateiksi.

Avrila Laviņa

Avrila tolaik valkāja bezformīgu apģērbu, apvilka ap acīm rupju, melnu kontūru, valkāja kedas un visur ņēma līdzi skeitu. Ar laiku viņa iemācījās pārvietoties ar automobili un uzklāt atturīgu meikapu. Pārmaiņas viņai nākušas par labu.

Patika nostalģija? Neaizmirsti savus elkus! Populāri viņi ir tikmēr, kamēr ir pieprasīti.