Omīte iemācīja, kā pagatavot pelmeņus vien 25 minūtēs un pabarot visu ģimeni. Sanāk gardi

Pelmeņi ir viens no garšīgākajiem krievu virtuves ēdieniem. Droši vien nav cilvēka, kuram tie negaršotu. Sakarā ar to, ka pelmeņus var nopirkt katrā veikalā un uzvārīt 10 minūšu laikā, šo produktu bieži vien mēdz saukt par vecpuišu ēdienu.

Taču katrai saimniecei ir zināms, ka veikala pelmeņi nav salīdzināmi ar mājās gatavotajiem. Pirmkārt, jūs izvēlēsieties vislabākos un veselīgākos produktus to gatavošanai, otrkārt, ēdiens, kas gatavots ar mīlestību, vienkārši nevar sanākt negaršīgs.

Daudzas saimnieces pērk pelmeņus veikalā tāpēc, ka viņām nav laika mīklas gatavošanai un pelmeņu veidošanai. Mēs pierādīsim, ka šo darbietilpīgo procesu var padarīt par ātru un aizraujošu nodarbošanos. Paraugieties, kā var maksimāli paātrināt pelmeņu veidošanas procesu.

1. Izrullējiet mīklu, apkaisiet to ar miltiem.

2. 5-7 cm no malas izvietojiet gaļas pildījuma bumbiņas uz mīklas.

3. Pārklājiet gaļas bumbiņas ar atstāto mīklas maliņu. Nedaudz piespiediet mīklu pildījumam, lai veidotos pelmeņiem forma.

4. Ņemiet nelielu apaļu formu. Ja vēlaties, lai pelmeņi sanāktu mazi, varat izmantot mazu glāzīti, ja vēlaties lielus un pildījuma bagātus pelmeņus, lietojiet lielāku glāzi.

5. Uzspiediet formu, tādējādi izveidosiet glītus pelmeņus.

Šis veids patiešām ir vienkāršs un ātrs. To var izmantot arī vareņiku pagatavošanai. Tagad varat mierīgi gatavot pelmeņus kopā ar saviem bērniem, viņiem ļoti patiks šī nodarbe.